Velkommen til DUSKYLDERPENGE

Er du træt af:
        lange ekspeditionstider?
        for lav succesrate?
        skjulte gebyrer?

DUSKYLDERPENGE tilbyder effektive og lønsomme indrivelsesløsninger til dig der tager din forretning seriøst og ikke har tid til at kæmpe med dårlige betalere. Vi arbejder med den 'catchfrase' som vi kun på engelsk kan udtrykke som vi ser det, og som udelukkende kommer dig som kunde til gode:

NO CURE NO PAY

Slut med at kaste gode penge efter dårlige, hos DUSKYLDERPENGE bliver vi kun betalt hvis du bliver betalt. DUSKYLDERPENGE er din samarbejdspartner så du kan koncentrere dig om din forretning. Som vi siger "Vi vinder kun, hvis du vinder".

Hvad nu hvis...

- Du og din forretning ikke var plaget af dårlige betalere, og du ikke skulle tænke på om fakturaer bliver betalt til tiden eller i det hele taget?

Hvad nu hvis...

- Du ikke skulle være nervøs for at tage en ny kunde ind i din forretning? • Ole Jensen Landmand, Nordjylland

  Hvor jeg kommer fra, hænger vi os ikke så meget i om betalingen sker en 5-10 dage forsinket, jeg kender mine kunder og har haft den samme gode kunderelation i over 30 år. Men når de udnytter min tillid så sætter jeg grænsen. Jeg er ikke interesseret i et inkassobureau som alle de andre, jeg ved når mine kunder ikke har tænkt sig at betale, for jeg kender dem. Der kommer DUSKYLDERPENGE ind i billedet, det er lige på og hårdt, der er ingen slinger i valsen og ingen lang ventetid når jeg sender en sag til dem.

 • Torben Nielsen Aut. El-installatør, Hjørring

  Jeg klarer selv bogholderiet i min enkeltmandsvirksomhed og når jeg har masser af arbejde er rykkerskrivelser og opfølgning på faktura ikke min første prioritet. 1 gang hver eller hveranden måned sætter jeg mig ved min computer, lægger alle forfaldne faktura i en bunke og uploader dem til DUSKYLDERPENGE, de tager sig af alt hvad jeg sender og det næste jeg hører fra dem er når pengene står på min konto.

 • Hans Erik Kristensen TV-service, Fyn

  Jeg vil bare gerne have betaling for det arbejde jeg har udført, og det uden at det skal koste mig en formue. De er gratis, de er hurtige og de har en inddrivelsesmetode til hvert behov jeg har.

 • Christen Dalgaard Tømrer, Kronjylland

  NO CURE NO PAY, det er det eneste der virker. Jeg har prøvet alle danske inkassobureauer igennem de sidste 15 år. For to år siden stoppede jeg, de er alle sammen ens og jeg får ikke mine penge. For 3 måneder siden fortalte min kammerat mig om DUSKYLDERPENGE - NO CURE NO PAY, det kunne ikke skade at prøve og det krævede kun en scanner og hvad jeg havde af papirer på kunderne, jeg sendte dem alt hvad jeg har haft af dårlige betalere de sidste 2 år og 11 ud af 20 sager er allerede i hus.

Vores egenskaber

Succesrate (hele fordringen): 89%
Succesrate (min. 50% af fordring): 100% Complete
Kundetilfredshed : 92%
Vundne sager: 96%